Western Desert Egypte

 
Up
Maatwerk
Expedities
Safari's
Korte Tours
Contact

 

 

Ons aanbod

 

Adventure Safari is één van de weinige organisaties in Egypte die expedities aanbiedt naar de nog onbekende gebieden als Gilf Kebir, Uweinat en de Great Sand Sea. Een andere specialiteit van ons is het verzorgen van reizen op maat.

Rust, ruimte en indrukwekkende natuur vormen de basis van al onze reizen.

 

Maatwerkreizen

Verzorgde programma's voor individuele reizigers, privégroepen of families.

Persoonlijk advies en flexibiliteit om uw reis in te richten zoals u dat wilt!

Reizen op maat vanaf 2 personen. Betrouwbaar, betaalbaar en een onvergetelijke ervaring.

Expedities

Avontuurlijke ontdekkingstochten voor de ervaren reiziger naar de unieke, nog weinig bezochte gebieden van de Western Desert; Gilf Kebir, Uweinat, Great Sand Sea en Silica Glass Area. Ontdekken en veiligheid staan voorop.

Safari's

Onze Safaritochten met 4x4 Toyota Landcruisers kenmerken zich door variatie: de schoonheid van de westelijke woestijn wordt afgewisseld met vroegere en hedendaagse cultuur. Piramiden, grafkamers met prachtige muurschilderingen, idyllische oasedorpen en bijzondere ontmoetingen met de vriendelijke bevolking: u maakt het allemaal mee.

Een aanrader voor mensen die Egypte voor het eerst bezoeken, maar ook een belevenis voor reizigers die al eerder zijn geweest! Afwisseling met respect voor deze eeuwenoude cultuur en natuur.

 

Korte 4x4 Tours

Naast geheel verzorgde programma's organiseert AdventureSafari ook korte tours van 1 of meer dagen vanuit Bahariya en/of Cairo. Er zijn veel mogelijkheden: terug in de tijd in Wadi al-Hitan, een indrukwekkend bezoek aan de White Desert, een andere wereld ervaren in Siwa Oasis, op ontdekking in Cave Djara, u zegt het maar, alles is mogelijk!

 

Als kleine reisspecialist zoekt Adventure Safari naar verdieping en kwaliteit. Alle reisbestemmingen die we aanbieden, kennen we dan ook goed uit eigen ervaring.

Veilig, betrouwbaar en betaalbaar!

 

Home | Aanbod | Informatie | Western Desert Info | Over Ons | Contact | Foto Impressie